BetuweBestand

Ach ja, het zit niet mee. De database van het BNR blijft problemen geven in WordPress. Hoewel, de database zelf niet maar de omvang met ruim 180.000 records waar je lekker doorheen kunt zoeken. Ik loop nu tegen de grenzen aan van de website. Ga ik de boel opnieuw installeren. Hopelijk tot spoedig!

2021-06-17

Ik kreeg bericht dat het Betuws NaamRegister niet goed werkt. Grrr. Ben ik nu ingedoken om het op te lossen.
Intussen is de genealogie van Koning vernieuwd.
En de gegevens van Hol blijken niet correct te zijn. Dank voor de oplettende gebruikers die dat hebben doorgegeven.
Kan ik weer leuk onderzoek doen om de genealogie te verbeteren. Een hobby is nooit klaar ..
5 nov 2020

Ik ben een stapje verder met het repareren van het Betuws NaamRegister. Hij bevat nu 80.000 records van de ruim 180.000.
Zodra ik weer een batch toevoeg gaat het mis. Ik val nu terug op de Amerikaanse ontwerper van het programma. Ik ben tot nu toe de enige die een dergelijk groot bestand in zijn programma gebruik met ook nog de sorteer en selectie-optie zodat het voor hem ook even puzzelen is. En voor zowel hem als mij is het liefdewerk … Wordt vervolgd.

Martin
12 okt 2019

De basis van het Betuws NaamRegister werkt weer. Nog niet foutloos. De oplossing zat in het aanpassen van het geheugen en vervolgens geheel verwijderen van de database en de plug-ins en vervolgens alles weer opbouwen. Dat moet nog wel aangepast worden want selecteren en sorteren gaat nog niet goed. We werken verder.
7 okt 2019

Oeps, er zijn problemen met de database voor het Betuws NaamRegister. Betekent dat die momenteel niet werkt.

We hopen het probleem snel op te lossen.

3 okt 2019